Specialiteiten kok Chinese keuken
Aziatisch
UWV Servicepunt zoekt voor restaurant De Employer van in een Specialiteiten kok Chinese keuken niveau . Beheersing van alle kennis en vaardigheden van kok niveau . . Klaarmaken van voor- en hoofdgerechten die gebakken, gefrituurd en geroosterd moeten worden. . van vleeswaren die gebakken, gefrituurd en geroosterd moeten worden. . Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d. en het uitvoeren van doseringen. . In een klein restaurant is de specialiteiten kok Aziatische keuken in noodgevallen ook plaatsvervangend chef-kok. . Goede kennis van de Oosterse ingrediënten en hun gebruik in de Aziatische keuken. . Basiskennis en vaardigheden van de vier hoofdstromingen van de Chinese keuken. . Schoonmaken van de eigen werkomgeving, keukenapparatuur en –machines en het assisteren van de eventueel aanwezige keukenhulp bij het geheel schoonmaken van de keuken. . Een goede teamspeler die zich flexibel ops en beschikt over goede communicatievaardigheden. . Taken leren die bij geval van ziekte of vakantie de werkzaamheden van de souschef / allround kok deels kan overnemen.
OpleidingNiveau Mbo-
WerkervaringFunctie Aziatisch
Toelichting None
Werk- en denkniveau MBO- Minimaal jaar werkervaring na diploma Je bent een teamspeler, flexibel, kwaliteitsgericht en hebt oog voor detail
AanbodSalaris volgens horeca CAO Werktijden in overleg
2024-05-07 - 2024-06-17
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Valuta: EUR
Address place: UTRECHT
None
Postal Code: 3524LN
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54
Share